Sporta grīdas

Aacer Flooring

Aacer Flooring ir privāts ģimenes uzņēmums no ASV. Tas pazīstams kā augsta kalibra ziemeļu cietkoksnes grīdu ražotājs sporta, atpūtas, dzīvojamo un komerciālo tirgu vajadzībām. Aacer produkti ir atrodami visā pasaulē. Visi ražošanas procesa posmi - no cietkoksnes izvēles līdz žāvēšanai, precīzai frēzēšanai, šķirošanai ar rokām un iepriekšējai apdarei - tiek veikti zem viena jumta. Darbības rūpīga vadīšana, kā arī paaudžu pieredze ļauj Aacer gadu no gada nodrošināt nemainīgu grīdas seguma kvalitāti.

aacerflooring.com

ASB GlassFloor

ASB sporta pasaulē ir pazīstams ar inovācijām un ilgtspējīgu dizainu, un jau ir radījis revolūciju skvošā. Šī pieredze un padziļinātās zināšanas par izmantotajiem augstas kvalitātes materiāliem ir iekļautas vismodernākajā grīdas segumu sistēmā, kas šobrīd ir tirgū.

asbglassfloor.com

Gerflor

Gerflor ir pasaules līderis sporta grīdas segumu risinājumu nodrošināšanā. Tie piedāvā videi draudzīgus un inovatīvus grīdas segumu produktus dažādām sporta un fitnesa aktivitātēm. Viņu sporta grīdas segumu klāsts ir izstrādāts optimālai veiktspējai un aizsardzībai, piedāvājot iespējas, kas piemērotas basketbolam, volejbolam, handbolam, tenisam un citiem. Gerflor pieredze sporta grīdas segumu jomā ir plaši atzīta, un viņi ir apņēmušies izstrādāt progresīvus risinājumus, kas atbilst sportistu un sporta entuziastu vajadzībām.

gerflor.com

Stalgen

stalgen.com

Graboplast

Vairāk nekā 110 pastāvēšanas gadu laikā Graboplast ir kļuvis par vadošo īpašo grīdu ražošanas uzņēmumu. Uzņēmums papildus sporta grīdu ražošanai koncentrējas uz īpašām grīdām ar augstām priekšrocībām, kas tiek izstrādātas uzņēmuma iekšienē, piemēram, tirdzniecības, izstāžu un transportlīdzekļu grīdām.

graboplast.com

HARO

HARO, kas apzīmē Hamberger Roenheim, ir ģimenes uzņēmums, kas darbojas vairāk nekā 150 gadus. Viņi ir vadošais sporta grīdu piegādātājs pasaules tirgū, un viņi ir apņēmušies ievērot ilgtspējību, kvalitāti un dabisko skaistumu. To grīdas ir ne tikai vizuāli pievilcīgas, bet arī bez kaitīgām vielām. HARO apvieno meistarības tradīcijas ar jaunām tehnoloģijām.

haro.com

Stadionu segumi

Conica

Conica nodarbojas ar sporta segumu ražošanu vairāk nekā 40 gadus un zina pasaules tirgus prasības kā neviens cits sporta segumu ražotājs. Viņu daudzu gadu pieredze un zināšanas ļauj piegādāt partneriem vismodernākos, uzticamākos un videi draudzīgākos iekštelpu un āra sporta segumus. Daudzi neatkarīgi institūti, klubi un asociācijas ir pārbaudījušas un sertificējušas CONICA sistēmas.

conica.com

BSG

BSG ir uzņēmums, kas no 1996. gada ražo un tirgo augstas kvalitātes poliuretāna saistvielas, sporta grīdu ieklāšanas sistēmas, impregnātus un betona aizsargpārklājumus. Viņu produkti ir plaši pielietoti sporta, atpūtas un industriālajā celtniecībā, kā arī gumijas un elastīgo PU putu pārstrādes tehnoloģijās. Ar ļoti pieredzējušu komandu, plašu produktu klāstu un koncentrējoties uz klientu prasību izpildi, BSG ir ieguvis Polijas Valsts Higiēnas institūta un Būvniecības tehnikas institūta sertifikātus.

bsg.pl

Ārtelpu sporta segumi

Enlio

Enlio ir Ķīnas uzņēmums, kas kopš 2007. gada koncentrējas uz augstas kvalitātes sporta grīdas segumu izstrādi. Viņu iekštelpu un āra grīdas segumu izstrādājumi ir izmantoti vairāk nekā 100 valstīs, un tos ir atzinušas starptautiskas sporta federācijas. Enlio ir oficiālais piegādātājs dažādiem nozīmīgiem starptautiskiem sporta pasākumiem, tostarp 2024. gada Parīzes olimpiskajām spēlēm un 2020. gada Tokijas olimpiskajām spēlēm.

cnenlio.com

Bergo

Bergo Flooring ražo daudzfunkcionālus plastmasas grīdas segumus sporta objektiem un dažādām citām vidēm. Viņu sporta grīdas segumu risinājumi tiek izmantoti sporta arēnās, 3x3 basketbola laukumos un atpūtas objektos. Uzņēmuma videi draudzīgais PP kompozītmateriāls ir 100% pārstrādājams, un to produkti ir pielāgojami dažādām sporta un objektu prasībām.

bergoflooring.com

Domo sports grass

Domo® Sports Grass ir vadošais zīmols augstas kvalitātes mākslīgā zāliena sistēmu izstrādē, ražošanā, uzstādīšanā un komercializācijā futbolam un citiem sporta veidiem. Viņu produkti ir paredzēti ikvienam sportistam un ir vērsti uz ilgtspējību. Ar mūsdienīgu ražotni viņi saglabā savas līderpozīcijas, izmantojot nepārtrauktas inovācijas produktu attīstībā. Viņu misija ir nodrošināt visaugstākos kvalitātes standartus.

domosportsgrass.com

Elektroniskie rezultātu tablo

Bodet

Bodet Time, kas dibināts 1950. gadā Francijā, ir Bodet grupas nodaļa, kas ir Eiropas laika mērīšanas un vadības līderis. Bodet Time izstrādā un pārdod laika izplatīšanas risinājumus un laika sinhronizāciju. Tas nodrošina arī audio sistēmu risinājumus, zvanu sistēmas un mikrofonus.

bodet-sport.com

Sporta aprīkojums, Inventārs

Molten

Molten Corporation ir sporta aprīkojuma ražošanas uzņēmums no Japānas. Molten lielākoties ir pazīstams ar bumbu ražošanu vairākiem komandu sporta veidiem. Viņi ražo oficiālās bumbas visās FIBA sacensībās visā pasaulē un daudzās vietējās līgās ārpus Ziemeļamerikas.

molten.co.jp

Sport Grupa

Sport Grupa ir Polijā bāzēts uzņēmums, kurš veic profesionālā FIBA sertificētā un neprofesionālā basketbola inventāra, volejbola, rokasbumbas, tenisa, galda tenisa, futzāles un citu sporta veidu inventāra ražošanu.

sportgrupa.pl

Burgeon Sport

Burgeon Sport dizainē un piegādā skatītāju sēdvietas, teleskopiskās tribīnes, āra krēslus un citus tribīņu risinājumus.

burgeonsport.com

Sport System

Itālijas ražošanas uzņēmums, kas dibināts 1979. gada februārī, faktiski ir visā pasaulē labi pazīstams sporta aprīkojuma ražotājs. Uzņēmums izstrādā, ražo, instalē un tirgo Itālijā un starptautiski, plašu preču klāstu vingrošanai, vieglatlētikai, individuālajiem sporta veidiem un komandu sporta veidiem.

sportsystem.it

Nordic Sport

Nordic Sport ir Zviedrijas uzņēmums, kurš nodarbojas ar augstas kvalitātes, IAAF sertificēta vieglatlētikas sporta inventāra ražošanu un izplatīšanu.

nordicsport.com

Lekohoj AB

Lekohoj AB ir Zviedru uzņēmums, kurš nodarbojas ar sportisko aktivitāšu inventāra un sporta spēļu ražošanu. Uzņēmums specializējas IFF sertificēta florbola inventāra tirdzniecībā un ražošanā.

lekohoj.se

Kraiburg Relastec

Ar modernām tehnoloģijām un pastāvīgu produktu attīstību KRAIBURG Relastec ir kvalificēts partneris arhitektiem, plānošanas inženieriem un sistēmu nodrošinātājiem sporta nozarē. SPORTEC® zīmols nodrošina augstas kvalitātes sporta grīdas segumu sistēmas, kas atbilst dažādu sporta veidu un aktivitāšu prasībām, tostarp iekštelpu un āra skriešanas celiņiem, tenisa kortiem, basketbola laukumiem, svarcelšanas laukumiem u.c. Uzņēmuma koncentrēšanās uz gumijas pārstrādi padara tos arī par ilgtspējīgu izvēli sporta objektiem, kas meklē videi draudzīgas iespējas.

kraiburg-relastec.com

Polanik

Polanik ir Polijas uzņēmums, kurš nodarbojas ar augstas kvalitātes, sertificēta vieglatlētikas sporta inventāra ražošanu un izplatīšanu.

polanik.shop

HUCK

HUCK ir vācu uzņēmums, kas nodarbojas ar tīklu un virvju spēļu aprīkojuma ražošanu, izgatavo tīklus sportam, rūpniecībai un ēku aizsardzībai

huck.net

Fox 40

Fox 40 ir starptautiska kompānija, kas atrodas Kanādā un specializējusies dažādu svilpju ražošanā un strādā šajā jomā jau vairāk nekā 30 gadus. Viņu svilpes izmanto pasaules labākajās profesionālā sporta līgās kā NBA, NHL un NFL.

fox40world.com

Pacific seating

Pacific Seating ir uzņēmums, kas specializējas sēdvietu sistēmu projektēšanā, projektēšanā un ražošanā. Ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi uzņēmums ir apņēmies nodrošināt kvalitāti, vērtību un pakalpojumus saviem klientiem. Viņu zināšanas slēpjas Glide Retractable/Telescopic System, kas apvieno tradicionālās metodes ar mūsdienu tehnoloģiju sasniegumiem. Uzņēmums koncentrējas uz klusu, elastīgu, novatorisku un pielāgotu sēdvietu sistēmu izveidi sporta vietām.

pacificseating.com.au

Polimat

Polimat ir Polijas firma, kas ražo augstas kvalitātes sporta zāļu, kārtslēkšanas un augstlēkšanas piezmemēšanās matračus, kā arī basketbola vairogu, groza pamatu, kolonu u.c. aizsarginventāru.

polimat-sport.com

Polsport

Polsport ir poļu firma, kas piedāvā vingrošanas, basketbola, volejbola, tenisa, futbola un citu sporta veidu sporta preces. Polsport preču klāstā ir arī rehabilitācijas procesā izmantojamas preces, rehabilitācijas matrači, pretskoliozes jostas, medicīniskās bumbas un citas rehabilitācijas preces.

polsport-bielsko.pl

Dimasport

Francijas Vieglatlētikas federācijas partneris, kas šajā jomā darbojas jau 50 gadus. Var uzticēties firmas produktiem. Piedāvā aprīkojumu, kas piemērots iesācējiem, skolai un atpūtai, kā arī augsta līmeņa apmācību un sacensību aprīkojumu.

dimasport.fr

Gymnic

Ledraplastic SpA ir itāļu uzņēmums, kas dibināts 1963. gadā. Uzņēmums ir reģistrējies dažādās nozarēs, sākot no rotaļlietām līdz fitnesam, izmantojot fizioterapiju un labsajūtu. Gymnic - ceļš uz pārvietošanos - ir zīmols, ar kuru Ledraplastic piedāvā tirgū savus produktus, kas visi ir izstrādāti, pamatojoties uz kustības un labsajūtas jēdzieniem, un ir adresēti visām vecuma grupām.

gymnic.com

Trendy Sport

Trendy Sport ir vācu uzņēmums, kurš pateicoties gadu desmitiem ilgajai pieredzei, piedāvā tikai vislabāko sporta preču kvalitāti un ar to saistīto drošību. Viņi piedāvā plašu dažādu produktu klāstu rehabilitācijai, fitnesam, jogai.

trendy-sport.eu

Baku Sport

Baku Sport GmbH ir vācu uzņēmums tenisa un tenisa kortu piederumu, futbola vārtu tīklu un sporta laukumu piederumu, volejbola un badmintona piederumu jomā. Viņi piegādā vācu zīmola kvalitāti par saprātīgām cenām.

baku-sport.de

Schelde Sports

Schelde Sports ir Nīderlandes kompānija, kas jau kopš 1892. gada ir izstrādājusi savus produktus. Produkti, kas apvieno perfektu dizainu ar efektivitāti un ērtu lietošanu.
Schelde Sports ir plaši pazīstams zīmols augstākā līmeņa sporta pasaulē. Viņi ir komandu piegādātāji Nīderlandes volejbola un basketbola federācijām. Viņu produktus var redzēt olimpiskajās spēlēs un pasaules čempionātos. Viņi ir pasaules tirgus līderi basketbola sistēmās.

scheldesports.com

AzetX

AZETX ir uzņēmums, kas nodarbojas ar florbolu. Tas ir vadošais florbola inventāra ražotājs, kas kopā ar JII-TEE Sport ieviesa pasaules tirgū pirmos nūjas un bumbas ar Starptautiskās Florbola federācijas sertifikātu. AZETX ražo arī florbola laukumus un spēļu vārtus. Uzņēmums ir paplašinājis savu piedāvājumu, iekļaujot citus sporta veidus, piemēram, KINBALL un YOU.FO.

azetx.eu

Schiavi Sport

Kopš 1960. gada Schiavi Sport ir visu sporta veidu aprīkojuma ražotājs un piegādātājs no Itālijas. Katalogā ir daudz produktu visām vajadzībām un sporta veidiem.

schiavisport.it

Mēs spējam tev palīdzēt

iesniegsim tāmi, nosūtīsim piegādes izmaksas.

Sazinies ar mums